Молба за съвет

За формата на текстовете, използван в библиотеката
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

Молба за съвет

Мнениеот newactoryes » 15 август 2015, 12:35

Здравейте! Не знам към кого да се обърна със следващия въпрос. Имам мои текстове в електронен вариант, които вече са издадени на хартия, но желая да ги публикувам и в "Моята библиотека". За съжаление ми е трудно да се справя сам с формат SFB. Има ли възможност да ми бъде оказана помощ в това отношение и, ако има, при какви условия?

С уважение:
Кольо Карагеоргиев /newactoryes/
newactoryes
 
Мнения: 1
Регистрация: 12 август 2015, 13:56

Re: Молба за съвет

Мнениеот shehi » 01 септември 2015, 11:49

Моля за извинение, г-н Карагеоргиев, но ще се възползвам от Вашата тема, за да задам подобен въпрос.
Искам да предложа моя книга за публикуване в Читанка. Писах на имейла, но ми беше отговорено, че трябва да си я обработя и да я кача. Аз се считам за доста грамотен компютърен потребител, но си признавам, че обясненията за обработка на книги в ателието ме карат да се чувствам като умствено изостанала. Нищичко не проумявам от тях! Буквално ме блокират, все едно мъжът ми ми говори за устройството на автомобила.
Та, при мен отговор, който насочва към ателието и наръчника няма да свърши работа. Аз моля, ако има някоя милостива душа да ми помогне. Книжката е в Word и не е голяма, няма 40 страници.
shehi
 
Мнения: 1
Регистрация: 18 април 2015, 21:31

Re: Молба за съвет

Мнениеот Еми » 21 септември 2015, 17:31

Трябва някой от доброволците да се наеме да прочете текста. А това си е трудоемко, защото го правим като хоби в свободното си време. Аз съм от тях, но си признавам, че направих няколко книги, от които още ми се гади. Предполагам, че поради тази причина никой не ви е отговорил. Тук всеки прави книги, които харесва. Как да вземе нещо, което не познава? При издателствата е ясно - плащат ти и се напъваш. Тук е от любов към книгите и предпочитания към автора. Предполагам, че затова са ви посъветвали сами да ги предоставите. Не е трудно, следвайте правилата за корекция.
Аватар
Еми
 
Мнения: 74
Регистрация: 26 януари 2012, 16:14
Местонахождение: София


Обратно към Форматиране

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости