ЕДНА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИ / дебютна книга /

Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

ЕДНА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИ / дебютна книга /

Мнениеот Арт24 » 08 юни 2014, 15:21

Изключително съм щастлив да ви представя първата си книга " Една история за нечти " , описваща действителното ми приключение зад границите на Родината. В книгата ще ви запозная отблизо и много лично с прекрасната думичка - мечти !
Доста често става дума за използването на българска работна ръка в чужбина и тъжните последици от това. В тази история ви запознавам с буквалното поробване на българи и цигани главно от хорица представящи се - каповци.
Въпреки тежкото изпитание което преживяхме, победи вярата, добротата и Божията сила.
Всичко това разказано по много лек, дори шегувит начин.

Виновни за написването на тази книга - приключение са именно МЕЧТИТЕ и вярата в доброто !

Резюме:

Повлиян от скоро започнатата школа за кино-актьори, един от главните герои- Коко, решава да замине в чужбина. Споделя намеренията си с най-добрия си приятел и само след няколко дни двамата вече са на път. Докато пътуват, се сблъскват с  интересни премеждия. Срещат се с много различаващи се от тях хора като бивш затворник, нарко-бос и куп измамници,  които умело се прикриват и успяват да ги заблудят още от самото начало със своята невинност. Двамата главни герои Коко и Юли, тръгват на път мечтаейки за предстоящото приключение,  за което нямат и  ни най-малка представа какво ги очаква в Италия... Ще останат ли верни на себе си и идеалите си или ще поемат в различни посоки

Основни герои :

- Коко, вдъхновен от мечтата да стане кино-актьор търси приключение, с което да върне емоциите от детството си. Не го вълнува особено със кого и как ще замине, търси единствено приключение и предизвикателство.Той търси и „ златната среда „ в отношенията със заобикалящите го.  Държи на правдата и честността,  и затова по всякакъв начин се опитва да се предпази от нарушаването на законите, докато Юли  се възползва от всяка възможност, по евтин тарикатски начин търси изгода, въпреки достойнството си. Той е антагонистът в историята.

- За Голям Пешо, това пътуване е нещо негативно и той не спира да мрънка и да се оплаква. Той има голям опит...30 години затвор...Принуден е да замине, за да може да изхранва голямото си семейство.
- Малък Пешо, братовчед на Малък Пешо - видимо интелигент с правилен говор, но голям двуличник. Решил да замине, за да избяга от нарко поръчка за ЮАР.

- Дачко, с голямо самочувствие без никакво покритие. Лъжец, изпълняващ длъжността       „каповец „(бригадир ). Чрез  него главните герои тръгват на това приключение.
Арт24
 
Мнения: 2
Регистрация: 08 юни 2014, 15:07

Re: ЕДНА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИ / дебютна книга /

Мнениеот notman » 08 юни 2014, 16:29

Хубаво, ама дай повече информация за изданието! Ако искам да прочета книгата, как мога да се снабдя с нея - на хартия ли е издадена, в електронен вариант...? Или си я качил тук?
И... Малък Пешо чий братовчед е, не разбрах? :)
notman
 
Мнения: 185
Регистрация: 21 февруари 2012, 19:30

Re: ЕДНА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИ / дебютна книга /

Мнениеот Арт24 » 08 юни 2014, 16:38

Здравей, издадена е от Бг книга. Може да се закупи от електронната книжарница на М тел и Хеликон. Надявам се другата седмица да я има и в книжен вариант. Задължително ще го спомена тук. А малък Пешо е братовчед на голям Пешо. :)
Арт24
 
Мнения: 2
Регистрация: 08 юни 2014, 15:07


Обратно към Приключенска литература

 


  • Подобни теми
    отговори
    прегледи
    Последно мнение

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости