"Цялата истина в мен" от Джули Бери

Анонси на новоизлезли произведения: печатни и електронни

"Цялата истина в мен" от Джули Бери

Мнениеот vesela_c » 07 април 2014, 00:16

Тя би проговорила... ако можеше

В деня, в който най-добрата й приятелка е открита убита, Джудит изчезва от Розуел Стейшън. Четири години по-късно изненадващо се завръща, променена завинаги. Ужасяващо деяние е ограбило гласа й – никой не знае къде е била през последните години и какво точно се е случило с нея. Неспособна да изрази чувствата и мислите си, Джудит заживява като призразк в дома си. Собствената й майка не съумява да я погледне в очите, а приятелят й от детинство и голяма любов, Лукас, е на път да се ожени за друга.

Това се случва преди две години. Сега, градчето и хората, които обича, са изложени на огромна опасност. А Джудит е изправена пред съдбовен избор – да продължи да живее в тишина или да възвърне гласа си, дори това да означава, че ще промени съдбите на околните завинаги. Защото единственият начин да спаси Розуел Стейшън и голямата си любов, е да разкаже цялата истина за ужасяващите събития от миналото.

* * *

Отзивите

Завладавящ и незабравим, изключително силен, зашеметяващ. Това са само част от епитетите, с които критиката отвъд Окена определя романа на Джули Бери. „От време на време се повява роман, чийто глас е толкова оригинален, че ти се иска четенето да продължи по-дълго, за да имаш още време да се насладиш на поетичната му проза. Това е такъв роман”, пишат от Kirkus. „Изпълнен с напрежение и въздействащ. Поетичният разказ на Бери ще привлече читателите, а постепеното разбулване на тайни ще ги държи в плен докрай”, коментират в Publishers Weekly. „Книгата е просто вълшебна – красива любовна история, разказана в свобдна и пленяваща проза”, допълват от NY Journal of Books.

* * *

Авторът

Джули Бери е родена в западен Ню Йорк в семейство от седем деца. Тя е бакалавър по комуникации от Политехническия институт Rensselaer и магистър по творческо писане за деца и юноши от колежа по изящни изкуства Върмонт. Живее със съпруга си и четиримата си сина в Масачузетс.

Джули пише фентъзи приказки за деца, както и поредица от романи в комиксов стил и приключенски мистерии, преди да се отдаде на писането на романи за тийнейджъри. Творбите й са се появявали на книжния пазар в множество страни.
vesela_c
 
Мнения: 3
Регистрация: 07 април 2014, 00:11

Обратно към Анонси за нови произведения

 


  • Подобни теми
    отговори
    прегледи
    Последно мнение

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости