„Непоискано добро“ – Светлини сред сенките

Анонси на новоизлезли произведения: печатни и електронни
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

„Непоискано добро“ – Светлини сред сенките

Мнениеот Кал » 26 ноември 2012, 13:26

В самия край на 2012 г., когато всички очакват свършека на света или здрав купон по повод провала на поредното страшно пророчество, се случва нещо.

Само петдесет години по-късно човечеството не помни какво го е сполетяло и не познава живот, различен от подземните „понички“, в които дори тревата и дъждът са изкуствени. Доколко е реален светът, в който живеят новите хора? В какво превръща децата небрежното родителство? Каква е цената на истинската любов? Тези и още важни въпроси поставят двете части на романа „Непоискано добро“ на клуб „Светлини сред сенките“.


Изображение

Непоискано добро“ е деветата колективна книга на казанлъшките младежи от „Светлини сред сенките“, след „Въже от светлина“, „Шахтата“, „Аурелион: Монетата“, „Играта“, „Дивна“, „Войната с фафите“, „Аурелион: Храмът“ и „Дупка в небето“. Освен за следващите им издания, приходите от романа ще допринесат и за заснимането на сериал по трилогията „Аурелион: Вечният баланс“, която зае 29-о място в Топ 100 на „Малкото голямо четене“ през 2011 г.

Човешката библиотека издава „Непоискано добро“ в хартиен и електронен вариант. Електронният вариант е на принципа „четеш, а после плащаш – ако щеш“. ;)
Страхувах се, че съм нищожен във Всемира… Чак сега почвам да се радвам, че съм дребен – това значи, че има много място да раста…
(„Слънце недосегаемо“)

Човешката библиотека е... нова. Елате! :)
Аватар
Кал
 
Мнения: 204
Регистрация: 01 юли 2010, 14:22
Местонахождение: Човешката библиотека

Обратно към Анонси за нови произведения

 


  • Подобни теми
    отговори
    прегледи
    Последно мнение

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости