Toni написа:Предлагам да включите някое произведение на Джон льо Каре
Amducias написа:Ще се постарая да намеря скенер и да се впусна в едно дъълго сканиране стига да искате да добавите тези книги.
Amducias написа:здравейте
разгледах съдържанието на библиотеката и видях , че липсват 2 изключително добри и култови поредици : Белгариада от Дейвид Едингс (5 книги)+продължението Малореон (3 книги) - има само 1вата книга от Белгариада "Пророчеството" , както и не безизвестната "Сага за войната на разлома". Ще се постарая да намеря скенер и да се впусна в едно дъълго сканиране стига да искате да добавите тези книги.
хайде със здраве
Senedra написа:Здравейте,
Имам на хартиен носител по-голяма част от книгите, които се търсят. Също така имам скенер и за момента време, за да ги сканирам. За съжаление нямам Fine Reader.
Amducias написа:здравейте
разгледах съдържанието на библиотеката и видях , че липсват 2 изключително добри и култови поредици : Белгариада от Дейвид Едингс (5 книги)+продължението Малореон (3 книги) - има само 1вата книга от Белгариада "Пророчеството" , както и не безизвестната "Сага за войната на разлома". Ще се постарая да намеря скенер и да се впусна в едно дъълго сканиране стига да искате да добавите тези книги.
хайде със здраве
slavy написа:http://www.bard.bg/authors/?al=Е&AuthorID=59
Белгариад - 5 книги / преиздадени в два тома/
Малореон - 6 книги в три тома /шестата е само допълнение т.нар.Ривански сборник/
Тези са издадени от бард
Гарион
Белгарат
Поулгара - издадени от ПАН...в края на миналото хилядолетие
в тази връзка какво стана с пета книга от Малоереон - Пророчицата от Кел
Гост написа:Аз мога да се заема с "Песен за огън и лед" и "Шогун"
Гост написа:Някои има ли "Придворният убиец" от Робин Хоб и “Малазанска книга на мъртвите” от Стивън Ериксън.
Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости