Търси се...

Ако търсите нещо, проверете в ателието дали вече не се подготвя за добавяне.

Re: Търси се...

Мнениеот gago89 » 01 февруари 2012, 20:20

Търся поредицата на Рик Риърдън-Пърси Джаксън.Прочетох 1,2и3.Трябват ми 4 и 5.Ще съм много благодарен ако някой ги има в електронен вариант и ми ги изпрати.Благодаря
gago89

Мнениеот spzd » 07 февруари 2012, 20:27

gosta написа:Здравейте, търся "Фаворитът" на Валентин Пикул в електронен вариант. Благодаря предварително.

И аз също!:-)
spzd

Мнениеот Ruslana » 06 април 2012, 22:40

Здравейте. Отдавна посещавам сайта и си тегля книги, което за мен, като живееща извън България е много удобно понеже ми дава възможност да чета на български език.
Сега искам да ви попитам за една книга, бях я чела преди много години и съвсем случайно се сетих за нея сега, но не мога да се сетя нито името и, нито името на авторката. Ще се опитам да разкажа накратко за какво се отнася.
Действието се развива в Австралия след Втората световна Война. Известна телевизионна водеща на средна възраст прави опит за самоубийство, след като любовникът и я изоставя за да се ожени за по-млада жена. Докато е в болницата, леля и и дава дневника на покойният и син Кристофър, когото тя е отблъснала преди смъртта му, заради връзката му с аборигенско момиче. И прочитането на този дневник и помага да се види през очите на мъртвият си син, да осъзнае грешките, които е допуснала и да преосмисли живота си.
Това е, накратко. Навремето книгата ме беше впечатлила много и бих искала да науча името и, както и това, на авторката, за да я намеря и отново да я препрочета.

Благодаря ви!
Ruslana

Мнениеот ggazar » 07 април 2012, 17:20

Не знам дали тук е мястото, Ви моля ако някой има книгите от поредицата The well of echoes на Ian Irvine (Иън Ирвайн) поредицата е от 4 книги като първата е ГЕОМАНСЕР.
Благодаря предварително :)
ggazar

Мнениеот Fantasy-Fan » 04 май 2012, 21:15

Здравейте,
дали може да се намери в електронен вариант на български "Шпагата на Рианон" (все си мисля, че по-праволният превод трябва да е "Мечът на Рианон") ? Иначе на хартиен носител я има тук: http://www.stari-knigi.com/index.php?do ... &view=5525

Благодаря предварително
Fantasy-Fan

Мнениеот acutebujo » 11 май 2012, 08:51

Ако можете моля ви да качите разкази на Род Серлинг.
acutebujo

Предишна

Обратно към Търси се...

• Подобни теми
    отговори
    прегледи
    Последно мнение