slavy написа:Аз съм почитател на Джордан.
9-та и 10-та книги обаче не стават за четене. 11-ти том е добре написан и определено се доближава към първите 6 части. Усеща се и финала на поредицата - както казва самия Боби - дори и да стане огромен и да е необходима ръчна количка за да си го вземете от книжарницата, 12-ти том ще е последен.
После щял да напише и още две-три прелюдии като Първа пролет /нелоша книга между другото/.
П.С.Само дано да оживее докато ги напише...все пак има мммм...как да го кажа - рак на кръвта и състоянието му не е цветущо...
GeOrg написа:Съвсем вярно наблюдение! Скоро си купих 11 том, но честно казано ме е страх да го започна, забравих за какво ставаше въпрос.
Наистина първите книги бяха добри и ги чаках с нетърпение. След това с всеки нов том, героите и сюжетните линии станаха толкова много и така объркани, че в крайна сметка заприлича на телевизионна сапунка. Вече се чудя дали същите, не трябва да почнат да загиват геройски, за да се поправи този хаос. Най-добре с някакъв мощен катаклизъм дето го чакаме вече 11 тома. Така ще е по бързо и няма да има нужда от нови, вече отрицателни персонажи, които да се справят с плеадата герой.
Определено очаквам яростни
реакци и атаки срещу това мнение. Ако ме атакувате, много моля атаките да са насочени за томовете след 6-ти. Тях определям като леко вкисната боза - става за пиене, но определено няма начин да не потръпнеш.
nlr написа:
Сега остана някой да ме светне как се конвертва в .txt, че нещо не намирам начин.
nlr написа:Мандор знае как става, ама не казва
nlr написа:Аз исило-то си го имам инсталирано, ама не ми дава да вляза в копи мод.
Мандор знае как става, ама не казва
Mandor написа:mat, вече казах - качеството е ужасно, направо след скенер. Няма смисъл да плодим такива версии из нет-а. Заел съм се с редакцията на 4-та, вече попитах и за помощ при редактирането на останалите (0, 5 и 6). Просто не виждам защо трябва да качваме "недоносчета", при положение че можем да го направим както трябва.
slavy написа:http://free.bol.bg/books_pda/
Почти пълната поредица на колелото на времето - в pdb формат.
Липсват 9-та и 10-та част - не са скенирани от мен и не са за публикуване все още. За сметка на това има прелюдията нова пролет.
Обратно към Научна фантастика, фентъзи, ужаси
Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости