Добре, че я имам и купувам в книжен вариант...до 2014 може и да съм гушнал букета...

Поправка - 2015 тук, не 2014...
Zoui написа:Здравейте всички! Чакам излизането на Спомен за светлина на български вече цяла вечност... Имате ли някаква информация кога ще излезе? Побърквам се! И започвам да се отчайвам...
veskopz написа:Спомен за светлина" вече е качена във един от торент тракерите. Днес я започвам
Alex09 написа:Здравейте!Надявам се да ми помогнете,защото наистина доста съм раздвоен.Чудя се коя голяма фентъзи поредица да започна-"Малазанска книга на мъртвите" или "Колелото на времето".Знам,че и двете са хубави,но не мога да ги чета наведнъж,тъй че много ще се радвам на всяко едно мнение.Досещам се,че тук всички сте фенове на "колелото",но все пак ще се радвам на малко помощ.Благодаря предварително!
old_death написа:Alex09 написа:Здравейте!Надявам се да ми помогнете,защото наистина доста съм раздвоен.Чудя се коя голяма фентъзи поредица да започна-"Малазанска книга на мъртвите" или "Колелото на времето".Знам,че и двете са хубави,но не мога да ги чета наведнъж,тъй че много ще се радвам на всяко едно мнение.Досещам се,че тук всички сте фенове на "колелото",но все пак ще се радвам на малко помощ.Благодаря предварително!
И двете книги по своему са хубави . Колелото на времето е по динамична с повече развитие на действието , докато за другата трябва да се запасиш с повече време . Иначе " Малазанска книга на мъртвите " е уникална . Просто има нужда от повече от едно прочитане . Обема и е огромен и ако искаш да я проследиш изцяло , ще трябва да я прочетеш и втори път . Няма да съжаляваш.
Фракс написа:Самите книги са невероятно досадни, скучни, предсказуеми и елементарни като сюжет. Като правило в тях добрите се борят с лошите, които ги превъзхождат по брой/сила/финанси, но никога не успяват да ги победят окончателно - иначе как ще пише авторът следващ том, без да се обременява с мислене?
Бам Бам написа:..."Колелото на времето" наистина е много динамична поредица, подходяща както за начинаещи, така и за опитни любители на фентъзи жанра...
Обратно към Научна фантастика, фентъзи, ужаси
Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости