На мене тази поза ми харесва. С по-малки ръчички и с островърхи пръстчета.
Искам да го сложим първо на началната страница. Може би версията с книжката ще е подходяща за там.
Борислав написа:На мене тази поза ми харесва. С по-малки ръчички и с островърхи пръстчета.
Искам да го сложим първо на началната страница. Може би версията с книжката ще е подходяща за там.
Шаркан написа:да пратя тогава векторния файл (как?), за да извадиш в нужния ти формат картинките?
(преработих лапичките)
HT написа:Искам само да те поздравя за добрия вкус и техника на рисунките.
Има какво и да се критикува и като цяло, и по детайлите, но няма да бъде честно от моя страна да го правя. Така или иначе аз казах какво мислех отдавна по темата като цяло и мнението ми не се е променило.
ps. Също исках да те поздравя за публичната ти позиция по случая с 'Моята библиотека'.
Борислав написа: Ако е отворен формат, ще мога да го разчета.
хрумна ми, че може за всеки раздел да се спретне по едно "специално" таралежче.Иначе си избирам средната на последния ред.
Шаркан написа:кажи какъв формат да бъдат картинките и с какви размери.
думата "плагиат" има точно значение, докато разширените й тълкувания са просто разширени тълкувания (демек спекулации).plamentd написа:задължително ли е нещо да има автор за да може да бъде изплагиатствано?
нима не е ясно? ЩЪРКЕЛ се пише с нормално "щ", а ЩЪРКЕЛЧЕ трябва да е със "Щ кратко", поне докато щъркелчето не порасне...а това за Щ краткото от къде го измисли
ок.PNG в момента е най-подходящ формат за Мрежата
бели кахъри...plamentd написа: дъщеря ми все още си мисли че има такава буква и не може да я разубедиме.
готино.Вилорп написа:един художник
Шаркан написа:Борислав написа: Ако е отворен формат, ще мога да го разчета.
КорелДроу. Единствената причина да ползвам Уиндоус, понеже няма аналогична линукс-програма![]()
Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости