Молба за съвет

Отговор на темата


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Усмивки
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode е включен
Кодът [img] е включен
Кодът [flash] е изключен
Кодът [url] е включен
Усмивките са включени
Преглед на темата
   

Разгъване Преглед на темата: Молба за съвет

Re: Молба за съвет

Мнение от Еми » 21 септември 2015, 17:31

Трябва някой от доброволците да се наеме да прочете текста. А това си е трудоемко, защото го правим като хоби в свободното си време. Аз съм от тях, но си признавам, че направих няколко книги, от които още ми се гади. Предполагам, че поради тази причина никой не ви е отговорил. Тук всеки прави книги, които харесва. Как да вземе нещо, което не познава? При издателствата е ясно - плащат ти и се напъваш. Тук е от любов към книгите и предпочитания към автора. Предполагам, че затова са ви посъветвали сами да ги предоставите. Не е трудно, следвайте правилата за корекция.

Re: Молба за съвет

Мнение от shehi » 01 септември 2015, 11:49

Моля за извинение, г-н Карагеоргиев, но ще се възползвам от Вашата тема, за да задам подобен въпрос.
Искам да предложа моя книга за публикуване в Читанка. Писах на имейла, но ми беше отговорено, че трябва да си я обработя и да я кача. Аз се считам за доста грамотен компютърен потребител, но си признавам, че обясненията за обработка на книги в ателието ме карат да се чувствам като умствено изостанала. Нищичко не проумявам от тях! Буквално ме блокират, все едно мъжът ми ми говори за устройството на автомобила.
Та, при мен отговор, който насочва към ателието и наръчника няма да свърши работа. Аз моля, ако има някоя милостива душа да ми помогне. Книжката е в Word и не е голяма, няма 40 страници.

Молба за съвет

Мнение от newactoryes » 15 август 2015, 12:35

Здравейте! Не знам към кого да се обърна със следващия въпрос. Имам мои текстове в електронен вариант, които вече са издадени на хартия, но желая да ги публикувам и в "Моята библиотека". За съжаление ми е трудно да се справя сам с формат SFB. Има ли възможност да ми бъде оказана помощ в това отношение и, ако има, при какви условия?

С уважение:
Кольо Карагеоргиев /newactoryes/

Към началото