Статистика за интереса към качените книги

Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

Отговор на темата


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Усмивки
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode е включен
Кодът [img] е включен
Кодът [flash] е изключен
Кодът [url] е включен
Усмивките са включени
Преглед на темата
   

Разгъване Преглед на темата: Статистика за интереса към качените книги

Re: Статистика за интереса към качените книги

Мнение от Еми » 02 ноември 2018, 12:56

albena75, мнението ми като доброволец коректор е: чета и правя това, което на мен ми допада. Е, има и случаи, когато изтърпявам някоя книга, само защото съм я започнала, колкото и да не ми харесва. Една книга за мен може да е интересна, за вас - не. Друга за вас да е интересна, за мен - скучна. Въпрос на личен избор. В случая статистиката не ме интересува. Нещо подобно на: милиони се дават за картина на Ван Гог, а аз не бих дала и стотинка.

Re: Статистика за интереса към качените книги

Мнение от pechkov » 02 ноември 2018, 01:58

albena75 написа:… води ли се някаква статистика за интереса към всяка книга …


Отчитат се броя на гласуванията и средната оценка на всяко произведение. Което е субективна оценка, тъй като е напълно възможно някои хора, които харесват или не харесват някоя книга - да не гласуват. И е напълно възможно да има и хора, които дават високи оценки само на книгите от определен жанр, който харесват, и ниски оценки на книги от други жанрове, без оглед на това дали въпросните книги са добри или не, а просто защото не харесват жанра.

Книгите за Читанка се обработват от участници на доброволни начала, без задължения, и без предварителен подбор. Всеки участник сам си избира коя книга или какъв жанр ще избере за обработка. Книгите, които ги няма в Читанка не означава, че не са добри, или че не си заслужават труда. Означава само, че все още не се е намерил желаещ да ги обработи, или че желаещият все още не е стигнал до тях, работейки по списъка си.

Статистика за интереса към качените книги

Мнение от albena75 » 01 ноември 2018, 23:55

Здравейте,чета от малка и до днес имам много прочетени книги.Обичам хубавите и интересни книги.Със забавни и остроумни диалози и със силни и интригуващи характери.Гледам какво се качва напоследък и не спирам да се питам ,води ли се някаква статистика за интереса към всяка книга т.е. някой ,някога имал ли е интерес към тази книга,четена ли е изобщо от някого или просто се отчита дейност и се правят бройки качени произведения.Иначе,този и ощи няколко сайта са настолните ми,без вас няма да мога да живея и ден в чужбина.Любовта ми към книгите е огромна и те са част от начина ми на живот.

Към началото

cron